Cégünk Mezőtúr és vonzás körzetében, társaságok és magánszemélyek részére megkezdte szőnyegek (padló, perzsa, gyapjú) kárpitos bútorok (textil, bőr, mikrofiber, novalife stb.)  valamint személyautók, kistehergépjárművek, haszongépek teljes külső belső tisztítását.

A szőnyegét ha szeretné a takarítását a  helyszínen is elvégezzük. Erősen szennyezett, makacs foltos szőnyeget el szállítjuk, és másnapra tisztán visszaadjuk a tulajdonosának. A kiszállási költséget rugalmasan és egyedileg állapítjuk meg. Az ár megegyezés szerint a szennyeződések függvényében. Emellett helységek ózonos fertőtlenítését, szagtalanítását, légtisztítását is elvégezzük szigorú betartandó szabályok mellett. Teljesen környezetbarát, vegyszer nélküli tisztítás, ipari légtisztító gép segítségével.

  • Figyelünk az apró részletekre.
  • Legyen szó külsőről vagy belsőről.
  • Időpont egyeztetés, megbeszélés az ügyféllel körülbelül mennyi az az idő amire szükségünk van.
  • A nap bármely szakaszában elérhet bennünket.
  • Ajánlhatunk autószerelőt is, akár autókölcsönzésben is segíthetünk.

Hogyan csináljuk?

 

1. lépés

Ön elhozza vagy érte megyünk és a megbeszéltek után nekiesünk újjá varázsoljuk autóját.

2. lépés

Ipari gépekkel, kiépített pneumatikus rendszerrel a munkafolyamati sorrendet betartva megfelelő tisztítószerekkel dolgozunk.

3. lépés

A munka befejeztével telefonálunk, ha igényli házhoz is szállítjuk az autóját. A változás garantált, és ismét öröm lesz beszállni a tiszta, kellemes, enyhén illatozó gépjárműbe.


Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 8:00– 15:00
Hétvégén előre egyeztetéssel
0670-775-1000, 0670-904-8000