Autókozmetika, szőnyeg és kárpittisztítás

Túrszol Kft. - Építőipar

Generálkivitelezés - Vasszerelés

Rólunk

Cégünk Mezőtúr és vonzás körzetében, társaságok és magánszemélyek részére megkezdte szőnyegek (padló, perzsa, gyapjú) kárpitos bútorok (textil, bőr, mikrofiber, novalife stb.)  valamint személyautók, kistehergépjárművek, haszongépek teljes külső belső tisztítását.

A szőnyegét ha szeretné a takarítását a  helyszínen is elvégezzük. Erősen szennyezett, makacs foltos szőnyeget el szállítjuk, és másnapra tisztán visszaadjuk a tulajdonosának. A kiszállási költséget rugalmasan és egyedileg állapítjuk meg. Az ár megegyezés szerint a szennyeződések függvényében. Emellett helységek ózonos fertőtlenítését, szagtalanítását, légtisztítását is elvégezzük szigorú betartandó szabályok mellett. Teljesen környezetbarát, vegyszer nélküli tisztítás, ipari légtisztító gép segítségével.

  • Figyelünk az apró részletekre.
  • Legyen szó külsőről vagy belsőről.
  • Időpont egyeztetés, megbeszélés az ügyféllel körülbelül mennyi az az idő amire szükségünk van.
  • A nap bármely szakaszában elérhet bennünket.
  • Ajánlhatunk autószerelőt is, akár autókölcsönzésben is segíthetünk.

Hogyan csináljuk?

1. lépés

Ön elhozza vagy érte megyünk és a megbeszéltek után nekiesünk újjá varázsoljuk autóját.

2. lépés

Ipari gépekkel, kiépített pneumatikus rendszerrel a munkafolyamati sorrendet betartva megfelelő tisztítószerekkel dolgozunk.

3. lépés

A munka befejeztével telefonálunk, ha igényli házhoz is szállítjuk az autóját. A változás garantált, és ismét öröm lesz beszállni a tiszta, kellemes, enyhén illatozó gépjárműbe.

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 8:00– 15:00
Hétvégén előre egyeztetéssel
0670-775-1000, 0670-904-8000